Google Maps е рaзработена с идеята да навигира движението ни, независимо

...
Google Maps е рaзработена с идеята да навигира движението ни, независимо
Коментари Харесай

Нова функция позволява да бъдете следен в реално време - показва как се движите на карта

Google Maps е рaзработена с концепцията да направлява придвижването ни, без значение дали ходим пеша или пътуваме с велосипед, автомобил или обществен превоз. Алгоритмите на компанията са готови да ни оказват помощ във всяка една обстановка, в която ненадейно можем да се озовем.

Последните софтуерни ъпдейти на Гугъл са фокусирани най-вече върху смартфоните, което не е изненадващо, защото ги използваме от ден на ден в всекидневието си, предава Droid-Life.

Благодарение на новата функцияя към този момент ще можем по-бързо и елементарно да споделяме местоположението си в действително време с другите консуматори. За първи път тази функцият бе показана при започване на предходната година, само че наподобява компанията счита, че е допустимо да я създадат още по-добра за всички. Новата версия на мобилното приложение за Android вече е налична за евакуиране от Гугъл Play. След като я изтеглите на своето устройство ще видите, че към този момент е доста по-лесно да споделите местоположението и маршрута, по който се движите. 

Така да вземем за пример след отварянето на навигацията е допустимо да кликнете върху бутона с иконата " ˄ " и да изберете от менюто " Share trip progress ". Вашият събеседник ще вижда на интерактивната карта в Гугъл Maps тъкмо къде се намирате, както и да следи в действително време придвижването ви по авансово определения маршрут. Когато пристигнете до крайната точка шерването автоматизирано стопира. Новият ъпдейт предлага  иопция да споделяте местоположението си в други приложения като WhatsApp и Фейсбук Messenger.





 

Трафик Нюз

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР